Szilveszteri Vacsora Hajó

98.280 Ft

Éld át a szilveszter varázsát egy felejthetetlen hajós vacsorával Budapest legszebb fényei mellett!

Kategória:

Leírás

Csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen, különleges hajós vacsorára, és koccints a Parlament előtt egy igazán különleges élményért!

Ha szívesen elmenekülnél Budapest pezsgő forgatagából anélkül, hogy lemondanál a város lenyűgöző látványáról, akkor a szilveszteri hajóutunk pontosan neked szól. Ünnepeld a szilvesztert családoddal vagy barátaiddal egy exkluzív katamarán fedélzetén, amely átrepít benneteket az óévből az újévbe.

Tedd igazán emlékezetessé a szilveszter éjszakáját egy ínycsiklandó vacsorával, prémium kivitelben, miközben gyönyörködtök a város fényeiben és legszebb épületeiben. Az est hangulatát egy hozzáillő zongoraműsor teszi még varázslatosabbá, biztosítva a tökéletes szórakozást az óév utolsó éjszakáján.

A szilveszteri hajós vacsoránk többféle menüválasztási lehetőséggel vár, így mindenki megtalálhatja a kedvére való ízeket. A vendégeinket üdvözlőitallal fogadjuk, majd egy változatos, ízletes vacsorát szolgálunk fel.

Ne maradj le erről a mesés szilveszteri hajóútról – szerezd be a jegyed még ma! Ez az egyedülálló hajós vacsora szilveszterkor különleges meglepetés lehet szeretteid számára is. Mivel a jegyek száma korlátozott, foglalj most, hogy biztosan legyen helyetek ezen a különleges estén.

Romantikus hangulat, finom ételek és páratlan szórakozás vár rád december 31-én, 19:00 órától a 11-es dokknál, ahonnan közösen áthajózunk az új évbe! A hajó 20:00 órakor indul.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szilveszteri Vacsora Hajó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP
<<< HAJÓS MENÜ >>>