Augusztus 20. Tűzijáték Hajó

Gyertafény - Tűzijáték - Korlátlan Italfogyasztás

Programunk során vendégeink a főváros legszebb nevezetességeit tekinthetik meg a Dunáról, majd a kikötőbe állva 20.00-tól egészen a hagyományos tűzijáték show végéig sodálhatják meg egyedi panorámából a műsort.

A hajós vacsora ideje alatt kellemes zene, valamint felszolgált vacsora menüből választhatnak, annak gondtalan elfogyasztásáról kedves felszolgáló személyzetünk gondoskodik. A hajózás menetideje 1-1,5 óra, mely idő alatt elhaladunk a Parlament épülete előtt, megtekinthetők a Budai Várat dunai megvilágításból, valamint áthaladunk a legismertebb Dunát átívelő hidak alatt. A vacsorához italcsomagot biztosítunk, amely perzső, üdítők, házi borok, limonádék fogyasztásából korlátlanul áll rendelkezésre.

Miért érdemes augusztus 20-án hajó fedélzetéről nézni a tűzijáték programot?

Augusztus 20-ai ünnepi eseményünk egyedi betekintést kínál vendégeinknek számára a tűzijáték programba, ugyanis az eseményt közvetlenül a hajóról a Dunán ringatózva, lenyűgöző élményt kínálva tudják átélni.

A hajóró fedélzeten lehetővé teszi, hogy szinte az esemény központjában legyenek vendégeink. Ahogy a tűzijáték színes robbanásai a magasba szöknek, úgy vendégeink a Dunán ringatózva szemlélhetik a programot, így az élmény még lenyűgözőbb és intenzívebb lesz.

Az esemény ideje alatt finom ételek és italok teszik még kellemesebbé az estét, programunk 18:45 érhető el, majd közel 1,5 órán keresztül hajózuk egészen a hajózási zárlatig, majd azt követően indulási kikötőnkbe visszaállva csodáljuk a műosrt egészen a végéig.

Ne habozzon csatlakozni hozzánk ezen a varázslatos augusztus 20-i estén, és élvezze a Dunáról történő tűzijáték megtekintésének páratlan élményét. Hozza magával családját és barátait, és hajózzon velünk az ünnepi pillanatok lenyűgöző közepébe. Biztosítjuk Önöket, hogy ez az est felejthetetlen emlékké válik, amelyet hajóból nézve élvezhetnek, közelről tapasztalva meg a tűzijáték szépségét, miközben ízletes ételek és italok kísérik Önöket.

TOP
<<< HAJÓS MENÜ >>>