Rendezvényhajó bérlés

Céges & Privát rendezvényekre

Örömmel mutjuk be Budapest egyik legsokoldalúbb és legvonzóbb rendezvény lehetőségét: Dunai rendezvényhajóinkat. Fedélzeteink egytől-egyig tökéletes választások különféle események lebonyolítására. Legyen szó álló vagy mozgó hajókról, 10-20 fős csoportokról vagy akár nagyobb, 100-150 fős rendezvényekről, cégünk által szervezett események során igyekszünk megbízóink elvárásaink megfelelni.

Miért ajánljuk hajóinkat rendezvényre?

A rendezvényhajóink nem csupán lenyűgöző környezetet biztosítanak, de egyedi szolgáltatásainkkal és kényelmi lehetőségeinkkel is kiemelkednek az egyéb rendezvényhelyszín lehetőség közül. Teljeskörű catering szolgáltatást nyújtunk, hogy a vendégeid ízletes és gondosan elkészített ételekkel és italokkal élvezhessék a programot. Privát bérlési opcióinkkal személyre szabott élményt biztosítunk, legyen szó összetolt asztalos privát ültetésről vagy teljes privát szintről, mindent megteszünk, hogy marandó élményt nyújtsunk.

AJÁNLATKÉRÉS

forduljon hozzánk bizalommal

Akár a hét minden napján

Az általunk kínált hajójáratok nemcsupán privát rendezvényre bérelhetők, de menetrendszerinti járatokra egyaránt van lehetőség helyet foglalni, hisz napi szinten szervezünk élő előadásokkal egybekötött hajós programokat., akár vacsorával is.

Ugyanakkor, ha egyedi útvonalat tervez, nem a megszokott belvárosi útvonalon szeretné ha az esemény közben közlekedne a hajó, tudunk rá megoldást biztosítani. Akár Esztergom, Visegrád, Szentendre irányába is elhajózhatunk, hogy a vendégeik a Dunakanyar varázsát is élvezhessék.

TOP
<<< HAJÓS MENÜ >>>